Смела нова визия за безпроблемен, изключително подобрен начин на живот

...
Смела нова визия за безпроблемен, изключително подобрен начин на живот
Коментари Харесай

LG кани потребители от цял свят на онлайн изданието на IFA 2020

Смела нова визия за безпроблемен, извънредно усъвършенстван метод на живот у дома; Интерактивно видео наличие и Напълно наличен виртуален щанд

LG Electronics (LG) споделя визията си за дом на бъдещето на IFA 2020, който ще се организира виртуално за първи път в 96- годишната си история. Под мотото Животът от у дома е прелестен, онлайн изложбеният щанд на LG ще разреши на посетителите да прегледат последните нововъведения на компанията от комфорта в домовете и през мобилните им телефони. Пресконференцията на LG на IFA 2020 ще се организира в Messe Berlin на 3 септември от 11:00 часа централноевропейско време и ще се излъчва онлайн в формалния YouTube канал на LG (www.youtube.com/GlobalLG).

Под мотото Животът от у дома е прелестен, доктор И.П. Парк, Главен механически шеф на LG Electronics, ще показа бъдещата визия за потребителите, които ще могат да се насладят на по-безопасен и по-удобен метод на живот в дома си, защото следва хората да стартират да одобряват нови привички в всекидневието си, свързани с живота вкъщи. LG ThinQ Home Solution, който ще бъде показан за първи път на IFA 2020, е новаторският отговор на компанията по отношение на новата вълнуваща визия за живота ни в бъдещето.

След като ревюто IFA в Берлин тази година беше анулирано, LG сътвори свое лично физическо пространство в шоурум в Корея, с цел да показва по какъв начин продуктите работят дружно в синхрон, предоставяйки допустимо най-хубавото преживяване вкъщи. За представянето му на IFA, К-поп звездата Хенри Лау ще заведе посетителите на виртуална обиколка в 4-етажния дом, като разкрие всички улеснения, обезпечени с помощта на комфорта и оптималната резистентност на технологията на LG. Разходката ще бъде съпроводена от интерактивно видео на семейство, живеещо в дома, като посетителите ще могат да го персонализират по собствен избор.

Освен новаторския дом и интерактивното видео наличие, виртуалното наличие на LG на IFA ще покаже и завладяващо интерактивно прекарване с оферти на компанията, които трансформират живота вкъщи в по-отпускащ, ефикасен и задоволителен.

Посетителите на виртуалния щанд на LG на IFA 2020 ще могат да научат повече и за преимуществата на цялостната гама от интелигентни домашни уреди и интегрирани услуги, които ще са ситуирани в няколко разнообразни зони.

„ Въпреки че бихме предпочели да участваме при по-добри условия, ние се вълнуваме да бъдем част от IFA 2020 и да споделим с потребителите си от целия свят нашата визия за по-здравословен и безпределно по-удобен дом. “, споделя Ким Джин-хонг, шеф на Глобалния Маркетинг Център на LG Electronics. „ Благодарение на силата ни в AI и дизайна, насочен към индивида, ние сътворяваме изцяло интегриран пакет от артикули и услуги, които улесняват живота, работата и почивката вкъщи “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР