Смел ход. Той поделя света на две, т.е. той казва

...
Смел ход. Той поделя света на две, т.е. той казва
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Радев им проби системата, няма да им го простят


Смел ход. Той поделя света на две, т.е. той споделя - има две други възможности: Борисов/ Радев, статукво/ смяна. Радев внесе и известна яснота, като сподели, че се кандидатира, счита анализаторът.

Думите на президента, че може да се направи държавно управление на задкулисието Симеонов дефинира като сигнал, че Радев сочи себе си за опция. Той счита още, президентът ще постанова все по-твърд звук, а Борисов ще е все по-гъвкав в говоренето. Аз работя, пък вие се редете по мен – по тази причина споделям, че ходът е самоуверен, проучва Симеонов оповестяването на желанието на Радев да се кандидатира за втори мандат.

Първан Симеонов добави, че без ясна партийна поддръжка е мъчно достигането на балотаж. Той изрази мнение, че оповестяването на кандидатурата през вчерашния ден на Радев може да е в съгласие с Българска социалистическа партия, с цел да може да се реализира облик на надпартийност.

Според анализатора Корнелия Нинова не би могла да си разреши да не поддържа кандидатурата на Радев, тъй като е натрупала съществено напрежение против себе си.

Първан Симеонов посочи, че Радев към момента не е изгубил рейтинга си, което е най-важният признак на един президент.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР