Смъртта на легендарния баскетболист Коби Брайънт в резултат на катастрофа

...
Смъртта на легендарния баскетболист Коби Брайънт в резултат на катастрофа
Коментари Харесай

Анимация предсказала смъртта на Брайънт с хеликоптер през 2017-а

Смъртта на именития баскетболист Коби Брайънт вследствие на злополука с хеликоптер е била предсказана в анимационния сериал " Легендите на Чембърлейн Хайтс " на канала Comedy Central преди повече от две години. Както е известно, персоналният хеликоптер на 41-годишната звезда се разруши в Калабасас, Калифорния, на 26 януари. Освен Брайънт, на борда е имало още осмина души, измежду които 13-годишната щерка на спортиста Джиана. Всички са починали, написа Sportlive.bg.

В епизод на " Legends of Chamberlain Heights " от 28 декември 2017 година хеликоптерът на легендата с него на борда се разрушава пред очите на трима от героите. Бившата звезда в НБА се пробва да се измъкне от отломките, само че му пречат двете купи на Лари О`Брайън (шампионският трофей в НБА), които той държи. Между персонажите протича следният разговор:

- По дяволите, това е Коби Брайънт.

- Помогнете ми.

- Просто ми дай трофеите и ще те измъкнем.

- Да подам? - пита Коби, след което машината експлодира. Тук може би е употребен каламбур, тъй като думата pass може да се преведе и като подаване. Брайнът нерядко бе упрекван, че не желае да споделя топката със съотборниците си.

Във филмчето от баскетболната легенда остават единствено пет шампионски пръстена, три от които взима от земята един от очевидците с думите: " Те принадлежат на Шак ". Тук има отпратка към публикуваното разбиране, че първите 3 от своите 5 шампионски трофеи Коби е спечелил, единствено тъй като е играл в Лейкърс с огромния Шакийл О`Нийл.

Трябва да се спомене, че този епизод бе показан и в станалия именит анимационен сериал " Семейство Симпсън ", който нерядко предсказва събития в международната политика, и освен. В един от епизодите Барт Симпсън гледа частта с Коби по малкия екран.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР