Смартфонът OnePlus 5T, който дебютира преди седмица, се оказа най-бързопродаващото

...
Смартфонът OnePlus 5T, който дебютира преди седмица, се оказа най-бързопродаващото
Коментари Харесай

Смартфонът OnePlus 5T изпревари основните си конкуренти по скоростта на зареждане за 30 мин.


Смартфонът OnePlus 5T, който дебютира преди седмица, се оказа най-бързопродаващото се устройство на компанията. Флагманският уред притегли вниманието на специалистите и елементарните консуматори с огромната си продуктивност, която е обезпечена от тандема Qualcomm Snapdragon 835 и 8 GВ оперативна памет LPDDR4X.

Без внимание не остана и индикатора за самостоятелност на OnePlus 5T, който въпреки и надалеч от идеала и мечтаната стойност, съгласно информацията от публицисти на FoneArena, надвишава индикаторите на главните си съперници или дава отговор на тях.





Приемливото време за работа с едно зареждане е станало заслуга на батерията с потенциал 3300 mah, която предвид на 6-инчовия екран и резолюцията от 2160 × 1080 точки, стига оптимално за 1,5 дни. Инженерите на OnePlus са постигнали не най-изключителните индикатори за самостоятелност и зареждане на батерията. За реализиране на този резултат, те са употребявали патентованата технология Dash Charge, опциите на която са показани в рекламен клип с присъединяване на OnePlus 5T и няколко смарт телефона от съперниците на пазара.



Всъщност, технологията за бързо зареждане Dash Charge спрямо най-близките аналози ще разреши на притежателя на OnePlus 5T да сведе броя на часовете, в които телефона е на зарядното устройство до най-малко. Това е по този начин, тъй като Dash Charge в комплект със зарядното устройство обезпечава трикратно предимство в скоростта на зареждане над флагманите на Apple, Samsung и Гугъл с нормалните зарядни от кутията.



За да показват образно успеваемостта на Dash Charge, разработчиците на OnePlus са решили да създадат елементарен опит, в хода на който OnePlus 5T, както и iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S8 Plus и Гугъл Pixel 2 XL са били по едно и също време сложени на зареждане. След 30 минути, OnePlus 5T е бил задоволително зареден за умерена приложимост в границите на идващите дни: знакът за зареждане на батерията на смарт телефона се е спрял на 57 %. Китайските устройства са събрали към 55 % за половин час, до момента в който останалите съперници са приключили теста с резултат в интервала от 11 % до 17 %.



Независими проби на OnePlus 5T удостоверяват неговата изключителна скорост на зареждане, обезпечена от Dash Charge. При изискване, че е изключен екрана на OnePlus 5T, за същите 30 минути смарт телефонът ще успее да се зареди до 65 %.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР