Смартфонът лесно улавя слънчевата светлина, а това може сериозно да

...
Смартфонът лесно улавя слънчевата светлина, а това може сериозно да
Коментари Харесай

Задължително направете това с телефона си през зимата, за да не се развали

Смартфонът елементарно улавя слънчевата светлина, а това може съществено да го повреди. Когато сте на плажа, дръжте телефона си на сянка, тъй като колкото по-дълго го оставите на мощните слънчеви лъчи, толкоз по-сериозни вреди може да му нанесете.

Всички функционалности на смарт телефона, които товарят процесора и хабят бързо батерията му генерират топлота, а през горещите летни дни това може да повреди устройството ви. Ето за какво е належащо през лятото да давате по-голяма отмора на телефона си от нормалното. Препоръчителната температура за потреблението на мобилни телефони е от 0 до 35 градуса, поучават експерти. Най–просто казано, в случай че температурата на телефона е прекомерно висока за вас, същото важи и за вашия телефон.
 Тази жена в никакъв случай не изхвърля старите четки за зъби, ето какво прави с тях Тази жена в никакъв случай не изхвърля старите четки за зъби, ето какво прави с тях
Всеки знае, че четката за зъби би трябвало да се сменя постоянно, тъй като с времето в нея се развъждат всякакви микроорганизми. Това обаче напълно не...

Допълнителен съвет: Не дръжте телефона в прегрята кола. Може би смятате, че да го оставите в колата, когато сте на плаж, е добра концепция, само че в случай че вътре стане прекомерно горещо, смарт телефона още веднъж може да пострада. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР