smart разпространи първата официална информация и скици на новото си

...
smart разпространи първата официална информация и скици на новото си
Коментари Харесай

Първи поглед към smart #3

smart популяризира първата публична информация и скици на новото си пазарно предложение smart #3, който ще бъде показан публично по време на Auto Shanghai 2023 в средата на април тази година.

От smart дефинират smart #3 като първото си SUC (Sport Utility Coupe) и второто такова след към този момент лансираният на пазара , като сходно на него, новият модел е с дизайн на Mercedes-Benz.

" След лансирането на smart #1, ние сме разчувствани да представим втория модел от нашето ребрандиране: smart #3 ", анонсира Дирк Аделман, изпълнителен шеф на smart Европа. " Той ще бъде показан на Auto Shanghai и колата ще бъде жизненоважен детайл в нашето портфолио, което ни дава опция в допълнение да оформим градската подвижност ".

" smart #3 е напълно електрическо SUV Coupe с извънредно състезателен и авангарден дизайн ", анонсират от smart. " Съчетавайки спорт и динамичност с грациозност и хубост, в действителност истинският екстериор на smart #3 се дефинира от атлетични извивки и плавни, непрекъснати линии. Резултатът е прочувствено зареден дизайн, който се характеризира с жизнеспособност и сила ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР