Служителите на реда хванаха крадец, откраднал портмонето на своя съгражданка

...
Служителите на реда хванаха крадец, откраднал портмонето на своя съгражданка
Коментари Харесай

Крими герой открадна портмонето на жена от Берковица, скри част от парите в чорапите си

Служителите на реда хванаха апаш, откраднал портмонето на своя съгражданка в Берковица, оповестиха от полицията в Монтана.
Престъплението е осъществено през вчерашния ден. В 13.45 часа, от незабавния телефон 112 в районното ръководство на града под Ком постъпил сигнал от 45-годишна локална жителка. Тя декларирала, че е отмъкнато портмонето ѝ, което същия ден било оставено краткотрайно без контрол пред хранителен магазин в градчето. По данни на пострадалата в него имало персонални документи, дебитна карта и парична сума в размер на към 600 лв.. В резултат на извършените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия криминалисти от локалното районно ръководство открили причинителя – 55-годишен престъпно проявен от берковския квартал „ Раковица “. При направения му персонален обиск в чорапа му е открита част от незаконно отнетата сума. Извършителят признал къде укрил откраднатото портмоне с останалата част от паричната сума и персоналните документи на дамата. Малко по-късно то било открито и върнато от полицейските чиновници на собственичката му.
По случая е формирана кореспонденция в районното ръководство на Берковица, която следва да бъде докладвана на прокуратурата по подготвеност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР