Служители от полицията в Бургас са задържали 32-годишен криминално проявен

...
Служители от полицията в Бургас са задържали 32-годишен криминално проявен
Коментари Харесай

Задържане под стража за рецидивист от Бургас, откраднал вещи за над 10 000 лева

Служители от полицията в Бургас са задържали 32-годишен престъпно проявен и осъждан бургазлия от кв. " Победа ", който е направил три закононарушения, две от които на 10 август, а другото - на14.

На 10 август в региона на северния плаж на кв. " Крайморие ", от паркиран кемпер " Митцубиши L 200 ", мъжът откраднал дамска чанта с персонални документи и мобилен телефон и мъжки пъртфейл със сумата от 120 лева и 45 евро. Самата кражба е осъществена посредством навлизане през незаключената врата на кемпера, до момента в който притежателите му спели вътре в купето.

Същият ден, единствено че по-късно, още веднъж в региона на северния плаж, от паркиран лек автомобил " Волво V 70 ", откраднал голям брой маркови музикални принадлежности и куфари с облекла, като всичко е на обща стойност сред 5000 – 6 000 лв.. Собствениците на откраднатите движимости са американец и полякиня. Констатирано е, че кражбата е осъществена посредством строшаване на прозорец, до момента в който притежателя на автомобила почивал в разпъната палатка.

Другият случай е от 14 август. На плажната линия наоколо до нос " Форос " от разпъната палатка и от паркиран до линията лек автомобил " Ауди А 4 ", откраднал два професионални фотоапарата, дружно с спомагателни съоръжения към тях, раница, два епилатора, хамак, голям брой облекла и златно синджирче с камък. Извършителят е лишил златното синджирче посредством насилственото му събаряне от врата на жена, спяща в палатката. Общата стойност на осъществената кражба е в размер на 5 000 лева

Задържаният 32-годишен рецидивист направил цялостни признания по случаите. Всички движимости, откраднати и в трите случая, са открити и конфискувани като се изключи сумата в евро и левове при първата кражба. Бургазлията е притеглен в качеството на обвинен и му е взета непрекъсната мярка " задържане под стража ".

Автор: Магдалена Динева, стажант-репортер
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР