Служители на СДВР неутрализираха схема за изготвяне на фалшиви документи.

...
Служители на СДВР неутрализираха схема за изготвяне на фалшиви документи.
Коментари Харесай

СДВР неутрализира схема за изготвяне на фалшиви документи

Служители на Столична дирекция на вътрешните работи обезвредиха скица за правене на подправени документи. Разследването е осъществено от чиновници на Пето районно управление (на МВР) след получена информация. В хода на подхванатите дейности, в региона на столичната улица „ Димитър Петков “, униформените спрели за инспекция лек автомобил.

След определяне на самоличността на пасажера - 48-годишен, престъпно проявен и осъждан за нелегално владеене на оръжие, последвало и претършуване на автомобила, където била открита неистинска тапия за приключено приблизително обучение. Процесуално-следствени дейности траяли и в копирен център, благосъстоятелност на 38-годишен мъж, оповестява Министерство на вътрешните работи.

В помещението служителите на реда открили компютърна настройка, съдържаща файлове със фотоси на документи - свидетелства за дееспособност и дипломи за приблизително обучение на името на разнообразни хора.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, а дейностите по следствието не престават под наблюдението на Софийска районна прокуратура.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР