Служители на реда са разбили наркооранжерия във врачанското село Пудрия,

...
Служители на реда са разбили наркооранжерия във врачанското село Пудрия,
Коментари Харесай

Удар на полицията: Разбиха наркооранжерия във врачанско село, има задържани

Служители на реда са разрушили наркооранжерия във врачанското село Пудрия, оповестиха от пресцентъра на полицията в регионалния град.
Вчера е получен сигнал, че в землището на обитаемото място, във вилната зона, в ненаселен парцел са засадени растения от рода на „ конопа “.
Във връзка с получената информация е образувана група от чиновници на районното ръководство във Враца, която направила инспекция. В хода ѝ ченгетата са разкрили 30 засадени растения от рода на „ конопа”, които били с друга височина сред 180 и 250 см. При осъществения оглед е открита и построена поливна система, лопати, сечива и чували с тор.
При следваща инспекция в региона на парцела е открита инсталирана на дърво фото камера /фото капан/ ориентирана към подстъпите на парцела.
Установените растения, поливната система и движимостите са конфискувани по случая, прецизират от Министерство на вътрешните работи.
От извършеното следствие са открити и арестувани лицата – 43-годишният М. А. от село Главаци и 18-годишният В. В. от Враца, съпричастни към случая.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР