Служители на полицията във Велинград установиха водач, извършил сериозно нарушение

...
Служители на полицията във Велинград установиха водач, извършил сериозно нарушение
Коментари Харесай

Наказват водач, прекосил прелез при спуснати бариери

Служители на полицията във Велинград откриха лидер, направил съществено нарушаване на разпоредбите за придвижване по пътищата, по обява в обществените мрежи. Състнавен му е акт за откритото нарушаване.

Вчера в обществените мрежи била оповестена фотография на лек автомобил, чийто лидер минава през железопътен прелез при спуснати бариери. По предписание на началникът на Районното ръководство в родопския град неотложно била осъществена инспекция, след се открило, че грубото нарушаване е засечено от жители, преминаващи наоколо на жп прелез във Велинград. Екипи на " Пътна полиция " от ръководството в курорта анализирали обявата и открили, че нарушаването е осъществено по обед на 20 февруари. Водачът минал пред прелеза при спуснати бариери и включена звукова сигнализация е 33-годишен гражданин на велинградския квартал " Анезица ". Съставен му е акт за нарушаване на наредбите на Закона за придвижване по пътищата. Санкцията за сходно нарушаване е санкция до 150 лв..

От полицията благодарят за сигнала, като напомнят, че сходни нарушениямогат да доведат до пътно-транспортни катастрофи с непредвидими последствия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР