Служители на пътно-строителната фирма Автомагистрали Черно море излязоха отново на

...
Служители на пътно-строителната фирма Автомагистрали Черно море излязоха отново на
Коментари Харесай

Нов протест на служители на "Автомагистрали Черно море" в Шумен



Служители на пътно-строителната компания " Автомагистрали Черно море " излязоха още веднъж на митинг през днешния ден. Пред постройката на регионалната администрация в Шумен те настояха да получат дължимите суми за направения от компанията ремонт на пътя сред Стара Загора и Чирпан по автомагистрала " Тракия ".

Според протестиращите сега институциите в България си трансферират топката без да има съответни хрумвания от кое място да обезпечат пари и да платят за към този момент ремонтираната права на Автомагистрала " Тракия ".

Вчера министърът на районното развиване и благоустройството Виолета Комитова съобщи, че организация " Пътна инфраструктура " е възлагала поръчки, за които не може да заплати.



Това е заварено състояние, което не визира компаниите реализатори, а страната, сподели Петя Стоянова, стопански шеф на " Автомагистрали-Черно море ".

" Това, че е поръчано повече, в сравнение с е имало пари, не е проблем на компаниите, то е проблем на възложителя в лицето на страната, тъй че ние чакаме да си получим парите, а тя (Комитова) дава последователност на това, което е заварила като документи ".

Представители на шуменската компания " Автомагистрали-Черно море " се срещнаха с регионалния шеф Валентин Александров. Те му връчиха декларация с гледище за подпомагане, с цел да бъде решен казуса с неизплатените средства.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР