Служители на консултантски, финансови и ИТ компании започнаха да пътуват

...
Служители на консултантски, финансови и ИТ компании започнаха да пътуват
Коментари Харесай

Руснаците започнаха по-често да пътуват с еднопосочни билети

Служители на консултантски, финансови и ИТ компании започнаха да пътуват по-често в чужбина с еднопосочни самолетни билети. Това оповестява RBC, базирайки се на изследване на компанията " Аероклуб ", която работи на пазара на услугите за бизнес пътувания, написа Лента.ру.

Според специалисти през март 2022 година делът на еднопосочните билети от Русия за чужбина достигал 70 %, до момента в който през 2019 година цифрата не е надхвърлял и една трета. През последните два месеца Казахстан, Турция, Узбекистан, Израел, Армения, Азербайджан и Обединените арабски емирства се трансфораха в най-популярните дестинации за пренасяне на руснаците.

Анализаторите проучиха над един милион транзакции за април 2019, 2021 и 2022 година „ Сравнението с 2019 ни се коства най-подходящо, защото пазарът беше в устойчиво положение и не беше подложен на рискови въздействия, като да вземем за пример COVID-19 “, изясни представителят на " Аероклуб ", написа Лента.ру.

По-рано стана известно, че при започване на 2022 година руснаците почнали всеобщо да се интересуват от полулегално пренасяне в Испания - търсенето за приемане на позволение за престояване (разрешение) в европейска страна се усили с 54,05 %.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР