Служител от пресцентъра на Министерството на отбраната е участвал с

...
Служител от пресцентъра на Министерството на отбраната е участвал с
Коментари Харесай

Служител на МО пуснал слуха за отнемането на деца в Сливен

Служител от пресцентъра на Министерството на защитата е взел участие с основаването на суматоха измежду ромите в Сливен, която опразни няколко учебни заведения предишния ден. За съмненията заяви пред публицисти в Министерския съвет вицепремиерът Томислав Дончев. Колегата му Красимир Каракачанов към този момент заречен да вземе ограничения и да ревизира дали съмненията са правилни.
Още преди да конкретизира тематиката Дончев разяснява, че е доста евентуално да има " политическа интервенция " във всяването на суматоха измежду ромските фамилии. Всякакви нелепости съм виждал, само че това мина всички граници. Това има за цел да държи хората в съмнения, суматоха и боязън, а това към този момент не е политически въпрос, разяснява вицепремиерът.
Ще ревизира и ще взема нужните ограничения, в случай че това се окаже правилно. След като вие не виждате моя позиция или позиция на моите сътрудници в Народното събрание, значи, че такава политическа позиция няма и в случай че някой се заиграва, било заради недоумение или заради други аргументи, изключително чиновници в моето ведомство, по тази причина ще бъдат взети нужните ограничения, посочи Каракачанов след края на държавното съвещание.
В организирането на нервността са взели участие както външни фактори, по този начин и български политици, служители и евангелски пастори, счита Томислав Дончев.
Според " Клуб Z " съмненията падат върху Александър Урумов, който е шеф на Дирекция " Връзки с обществеността " на Министерството на защитата. Освен това той е деятелен евангелист, помощник на Държавна сигурност, просветител и държавник, взел участие в митингите против Истанбулската спогодба. Урумов ръководи еднолично и фондацията " Българска организация на родителите и децата " (БОРД), която е измежду най-дейните в акцията против Стратегията за детето.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР