Служител на завод “Арсенал изнасял части за оръжия, а криминално

...
Служител на завод “Арсенал изнасял части за оръжия, а криминално
Коментари Харесай

Спецакция! 6 арестувани за нелегална търговия с оръжия от “Арсенал”

Служител на цех “Арсенал ” изнасял елементи за оръжия, а престъпно проявени сглобявали от тях автомати за черния пазар. Именно против тази група е била огромната акция на ГДБОП и Специализираната прокуратура, извършена в неделя в градовете Казанлък и Крън и в село Енина, оповестиха от държавното обвиняване, представени от " Струма ". При интервенцията са арестувани общо 6 души. Във вторник съдът би трябвало да реши дали те да останат за непрекъснато в ареста.

``
реклама

Заловените търгували нелегално с оръжие от предходната година. Продавали един автомат „ Калашников ” за близо 2000 лв., а револверите били по 300 лв.. Арестувани били сега на подписване на следващата договорка.

Това е втората акция в цех „ Арсенал ” за по-малко от половин година. Предишният път персонално министър председателят Бойко Борисов инспектира хванатите елементи за оръжия. Тогава бяха изнасяни заглушители.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР