Служител на Министерството на външните работи се свърза с Петел,

...
Служител на Министерството на външните работи се свърза с Петел,
Коментари Харесай

Служител на МВнР : Как се избират членовете на секции за българските избори в чужбина? Мен все не ме пращат...

Служител на Министерството на външните работи се свърза с " Петел ", с цел да изрази недоволоството си от обстоятелството, че макар многократното му кандидатстване за член на СИК в чужбина по време на евроизборите, по този начин и не е получил късмет да бъде назначен за подобен.

``
реклама

Човекът, поискал анонимност, е изумен най-много поради информацията, подадена от институцията преди време, че образуването на тези изборни звена в чужбина основава компликации на Външно министерство и даже се налагало партиите да бъдат подканяни да изпратят свои деятели.

" Здравейте, откакто се срещнах с тази Ваша публикация, бих желал да попитам какво имате тъкмо поради в следното изречение: „ …По предписание образуването на тези изборни звена в чужбина основава компликации на Външно министерство, като за задачата постоянно се постанова партиите да бъдат подканяни да изпратят свои деятели. “.

Отправям този въпрос към Вас, тъй като аз съм чиновник на Министерство на външните работи и към този момент за трети път не съм изпратен за присъединяване в СИК в чужбина, а сякаш нямало задоволителен брой претенденти. Мога да Ви уверя, че както аз, по този начин и доста други сътрудници си подаваме в период документите за присъединяване в СИК зад граница, само че не сме назначавани. Назначават се едни и същи лица в сформира на СИК в чужбина, без ясни и транспарантни правила, а измислени отговори от дирекция " Човешки запаси ", за какво не биваме изпращани на никое място в командировка ", написа индивидът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР