Служебното правителство заслужено си спечели оценката на правителство на действието.

...
Служебното правителство заслужено си спечели оценката на правителство на действието.
Коментари Харесай

Премиерът Донев: Като правителство на действието успяхме да извадим държавата от режим на пауза

Служебното държавно управление справедливо си завоюва оценката на държавно управление на действието.

Това е оценка, която получаваме и от вътрешните, и от интернационалните сътрудници. За мен е значимо, че за малко време успяхме да извадим страната от режима на пауза “. Това съобщи министър-председателят Гълъб Донев при започване на постоянното съвещание на Министерския съвет.

Премиерът подчертава, че целият пакет със законопроекти за второто заплащане по Плана за възобновяване и резистентност е квалифициран. Днес ще бъдат прегледани още два законопроекта – законопроекта за изменение и допълнение на Закона за правната помощ и законопроекта за изменение и допълнение на Закона за биологичното многообразие. Внасянето им обаче в Народното събрание зависи от избора на ръководител на 48-ото Народно събрание. „ Българските жители чакат да видят съответни дейности в Народното събрание по завършване на работата по законопроектите, свързани с втория транш от парите от Европейска комисия по Плана за възобновяване и резистентност “, акцентира Гълъб Донев.

Министър-председателят бе безапелационен, че хората желаят да живеят в добре уредена страна, а не да бъдат очевидци на политически спектакли. По думите това е видно от резултатите от последните избори, съгласно които тези, които не поддържат никого, са на път да прескочат 4%. „ Призивът ни е за работа и отговорност и за българските жители, които не са показани в Народното събрание “, добави министър председателят Донев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР