Служебното правителство продължава активно да подменя хора в институциите, въпреки

...
Служебното правителство продължава активно да подменя хора в институциите, въпреки
Коментари Харесай

Служебният екоминистър уволни директора на парк "Рила"

Служебното държавно управление продължава интензивно да подменя хора в институциите, макар че това не е редно на фона на ограничавания му мандат. Служебният министър на околната среда Росица Карамфилова е уволнила шефа на народен парк " Рила " Владимир Милушев. Вестта заяви самият Милушев в профила си във " Facebook ", а екоминистерството я премълча.

Това няма да е последното уволняване в системата, до момента в който текат последните дни на служебния кабинет. През почивните дни обаче Карамфилова предизвести, че тази седмица ще кадрува, въпреки и да ограничи желанията си в границите на районните екоинспекции. Уволненията са за възстановяване на контрола, твърди Карамфилова.

Милушев бе отпред на народен парк " Рила " единствено седем месеца - назначиха го през март. Работил е в парк " Витоша ", заради което съперниците на природозащитните организации го клеймят като доближен на Тома Белев, който ръководеше парка преди години, а в последното ни постоянно държавно управление бе зам.-министър на околната среда. Получил е два реда пояснение за уволнението си: " Пропуски в контролната активност. Неефективно справяне със служебните отговорности. Липса на съгласуваност ", описа самият той.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР