Служебното правителство положи много усилия, за да бъдат предстоящите избори

...
Служебното правителство положи много усилия, за да бъдат предстоящите избори
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Независимо с какво се опитват да ви сплашват - не е страшно да се гласува

Служебното държавно управление постави доста старания, с цел да бъдат идните избори свободни, почтени и добре проведени, макар неяснотите и слабостите на бързо гласуваните от предходния парламент промени в изборното законодателство. Умората от честите избори не трансформира значимия факт, че да гласуваш е израз на главно политическо право. Това сподели при започване на съвещанието на Министерски съвет (МС) служебният министър председател Гълъб Донев.

„ Умората от честите избори не трансформира значимия факт, че да гласуваш е израз на главно политическо право. Независимо с какво се пробват да ви сплашват - с машините, с видеонаблюдението, с бомбените закани по имейл, не е ужасно да се гласоподава ”, добави още Донев.

Кабинетът се чака да утвърди още Национална тактика за цифрова промяна в строителния бранш 2030 година, както и пътна карта за нейното осъществяване.

Министерският съвет ще прегледа план на решение за установяване на шеф и различен шеф за България в Съвета на шефовете на Европейската капиталова банка.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/537809605103650
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР