Служебното правителство не би трябвало да има политическа функция, но

...
Служебното правителство не би трябвало да има политическа функция, но
Коментари Харесай

Правителството се намесваше пряко в парламентарния дебат, твърди Атанасова

" Служебното държавно управление не би трябвало да има политическа функционалност, само че я има. То е избирателен щаб на претендента Румен Радев. Това, че служебният кабинет само и единствено провежда избори, е неточно умозаключение. То директно се намесваше в парламентарния спор и в обвиняванията към избрани политически партии. Не сме не запомнили за Бойко Рашков, който твърдеше, че ГЕРБ " има всички грехове ” по време на предходните избори ”. Това съобщи в студиото на  " Събуди се "  председателят на  ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасов.

Атанасова разяснява и актуализацията на бюджета.

" Считаме, че оставихме една постоянна финансово и стопански страна. Можеше по различен метод, а не посредством актуализация на бюджета, да се разплатят средствата. Докато работеше държавното управление " Борисов ” 3 от време на време се разплащаха всички пари. Това, че служебното държавно управление не се оправя приказва само за качеството на неговата работа ”, разясни депутатът от ГЕРБ.

Тя разяснява и изказванията на районния министър Виолета Комитова за противозаконни строителства на Автомагистрала " Хемус ".

" Инфраструктурните планове не трябва да завършват по метода, по който се случва в този момент. Министър Комитова е демонстрирала неведение доста пъти. Сещам се за случай, когато посети паркинг и твърдеше, че това е трасе на автомагистрала. Смятам, че плановете би трябвало да продължат. Ние намирахме пари и тогава никой не питаше по какъв начин се справяте ", добави Атанасова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР