Служебното правителство е успешен пример, стъпка напред в надмогването на

...
Служебното правителство е успешен пример, стъпка напред в надмогването на
Коментари Харесай

Радев: Политическата класа не възприе модела на служебното правителство и посланията на обществото

„ Служебното държавно управление е сполучлив образец, стъпка напред в надмогването на политическите предразсъдъци, които стопират развиването на страната. Вие върнахте доверието в институциите. За страдание, политическата класа не възприе модела на служебното държавно управление и посланията на обществото “

С тези думи президентът Румен Радев стартира изявлението си при представянето на новото служебно държавно управление.

Той изброи политиките, подети от служебния кабинет и курсът, който ще продължи:

„ Служебното държавно управление организира почтени избори, понижи купения избор. Правителството разкри тежкото завещание, олигархичния модел на ръководство, беззаконието в огромните инфраструктурни планове, осветли и пресече голям брой корупционни схеми, опълчи се на модела на превзетата страна. Постигнат беше рекорден стопански растеж – на приходите и историческа ниска безработица. Правителството актуализира бюджета, засилва обществената политика към най-уязвимите. Актуализирахме пенсиите. Усъвършенства се Плана за възобновяване “, съобщи Радев.

Защитихме последните девствени плажове по нашето Черноморие. Спряхме вноса и изгарянето на нездравословни боклуци. Служебното държавно управление овладя рецесията в енергетиката. Овладя хаоса в рецесията с Covid-19 и провежда присъственото образование в учебно заведение, уточни още президентът.

Доказахте, че е допустимо демократичното взаимоотношение, уточни Румен Радев и добави:

" Това е капитал за политическото бъдеще на родината. С активността си вие върнахте част от доверието на българите в институциите ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР