Служебният премиер Стефан Янев започна поредици от срещи по енергийни

...
Служебният премиер Стефан Янев започна поредици от срещи по енергийни
Коментари Харесай

Янев започна поредици от срещи по енергийни теми

Служебният министър председател Стефан Янев стартира поредици от срещи по енергийни тематики, като отбраната на ползите на битовите и индустриалните консуматори на ток, както и естествената работа на българската енергийна система.

Янев се срещна с представители на Българската федерация на индустриалните енергийни потребители, стопанската камара, Конфедерацията на работодателите и индустриалците и Асоциацията на индустриалния капитал:

" Всички сме чувствителни, когато продуктът на енергийната система се прави оценка в цени. Тези цени се отразяват както в всекидневието, по този начин и във връзка с крайния артикул, който се създава от промишлеността. Търсим баланс, търсим благоприятни условия. В тази връзка организираме и серия от срещи, с цел да намерим пресечната точка на ползи, тъй че по едно и също време консуматорите - и индустриални, и битови, да бъдат обезпечени и задоволени от позиция на цена- качество, а по този начин също енергийната система да работи функционално, без напрежение и без проблеми ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР