Служебният премиер Димитър Главчев показа неспособност да бъде независим, заяви

...
Служебният премиер Димитър Главчев показа неспособност да бъде независим, заяви
Коментари Харесай

Христо Иванов: Димитър Главчев показа неспособност да бъде независим

" Служебният министър председател Димитър Главчев сподели некадърност да бъде самостоятелен ", съобщи пред БНР Христо Иванов, съпредседател на „ Продължаваме Промяната - Демократична България ”. Според него даже завръщането на Главчев отпред на Сметната палата „ би било проблем, тъй като той не е самостоятелен и го е потвърдил с дейностите си “. 
Прочетете още
Във връзка с рецензиите за последните промени в Конституцията, касаещи института на служебните кабинети, Иванов разяснява, че те са направени за „ в България да няма центрове, които концентрират власт “. 

За присъединяване на Движението в измененията на главния закон той разяснява: „ Движение за права и свободи даваше знаци, че схваща, не желае да бъде повече проблем, а желае да бъде част от решението “. 

" Бяхме подготвени да обсъждаме обособени промени за ограничението на това в България да има безконтролна власт ", сподели още той. 

На въпрос от слушател, прочетен от водещия в ефир, дали след изборите е допустима коалиция с ГЕРБ, Иванов разяснява: „ ГЕРБ би трябвало решат накъде потеглят. Дали ще бъдат присъдружна организация на Пеевски, който в действителност е съпредседател на ГЕРБ сега, тъй като организира оперативки, участва на съвещание на изпълнителната комисия, привиква ги “. 

„ Прокуратурата прави акция със селективно стартиране в общественото пространство на материали от досъдебни производства “, счита още той. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР