На 21 май стрийминг услугата HBO Max се обединява с

...
На 21 май стрийминг услугата HBO Max се обединява с
Коментари Харесай

HBO Max от 21 май става MAX с нови цени и по-богат каталог

На 21 май стрийминг услугата HBO Max се сплотява с discovery+ и Eurosport в ново приложение, наречено Max. Промяната ще засегне българските консуматори, като след обединяването те ще имат достъп до по-богат азбучник от наличие и нови функционалности в услугата.
Прочетете още
Обединението и по-голям азбучник идва на съответната цена

Предлагат се 2 месечни и годишни проекта, само че е планувано и допълнение „ Спорт “, което може да се добави към всеки главен проект. В базовите проекти ще бъде включено цялостното лъчение на Олимпийските игри в Париж.

Стандартният проект ще бъде на цена от 7,99 евро на 2 устройства по едно и също време. Предвидени са до 30 изтегляния на наличното наличие за офлайн гледане.

Премиум проектът е с 2 евро по-скъп и включва стрийминг на до 4 устройства по едно и също време. Изтеглянията за офлайн гледане са до 100 с някои ограничавания.

Допълнението „ Спорт “ е на месечна цена от 3 евро и ще даде достъп до отразяването на спортни събития, в това число тенис шампионати от Големия шлем, колоездачни обиколки Grand Tours, 24 часа на Льо Ман, линейните мрежи на Eurosport 1 и Eurosport 2 и други. Все отново от Warner Bros. Discovery правата за другите спортове варират по отношение на териториите. Компанията прецизира, че допълнението „ Спорт “ може да се купува единствено като добавка към някой от базовите проекти, а спортното наличие може да се гледа по едно и също време на 2 устройства.

Стандартният годишен проект ще е 79,90 евро, а годишният премиум пакет ще е 99,90 евро.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР