Служебният правосъден министър професор Янаки Стоилов е изненадан от решението

...
Служебният правосъден министър професор Янаки Стоилов е изненадан от решението
Коментари Харесай

Янаки Стоилов е изненадан от проф. Анастас Герджиков

Служебният правосъден министър професор Янаки Стоилов е сюрпризиран от решението на ректора на СУ " Свети Климент Охридски " проф. Атанас Герджиков да се включи в конкуренцията за президентските избори на 14 ноември. Пред Нова телевизия проф. Стоилов уточни, че към сегашния миг ректорът на СУ е странял от политиката. 

„ Проф. Герджиков е одобрен академик и учител. Сега той ще бъде оценен като политик. Основаната алтернатива на идните избори е дали да бъдем „ за ” унищожаване на настоящия циничен модел на ръководство или за неговото опазване ", сподели Янаки Стоилов. 

По думите му всеки, който приканва за обединяване на партии и хора, би трябвало да попита дали болшинството от българските жители са съгласни да се обединят с олигархията. 

На въпрос дали Лозан Панов е подал оставка, защото има информация, че точно той е вероятната кандидатура на „ Демократична България ” за президент, Стоилов означи, че Лозан Панов няма по какъв начин да подаде оставка защото това може да стане най-рано другата седмица.

Не мисля, че Темида ще забави гласуването. По-добре щеше да той да води битката за смяна на правосъдната система до приключване на мандата му, само че това е негова преценка, сподели още служебният правосъден министър.  

В Бюрото за отбрана на очевидците няма напрежение и кадрови проблеми, увери министърът на правораздаването.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР