Служебният министър-председател Димитър Главчев ще участва в извънредното заседание на

...
Служебният министър-председател Димитър Главчев ще участва в извънредното заседание на
Коментари Харесай

Премиерът Димитър Главчев ще участва в извънредното заседание на Европейския съвет

Служебният министър-председател Димитър Главчев ще взе участие в изключителното съвещание на Европейския съвет през днешния ден и на следващия ден в Брюксел, оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Държавните и държавните ръководители ще обсъдят новия пакт за европейската конкурентоспособност, връзките Европейски съюз-Турция, обстановката в Украйна и в Близкия Изток.

В сряда в белгийската столица служебният министър председател Димитър Главчев ще участва на банкет за членовете на Европейския съвет от Негово величество краля на белгийците Филип I.

Това ще е първото присъединяване на Димитър Главчев в съвещание на Европейски съвет, откогато встъпи в служба на 9 април.

Ситуацията в Близкия Изток бе измежду разискваните тематики и на вчерашната среща на служебния министър председател Главчев с представители на службите за сигурност в Министерския съвет. Главчев подчертава върху смисъла на професионалната и прецизна работа на службите. „ Вие сте основата на националната сигурност на страната “, сподели още служебният министър-председател. В диалога участваха ръководителят на Държавна организация „ Национална сигурност “ (ДАНС) Пламен Тончев, ръководителят на Държавна организация " Разузнаване " (ДАР) Антоан Гечев, шефът на Служба „ Военна информация “ (СВИ) бригаден военачалник Венелин Венев и началникът на Национална работа за защита (НСО) бригаден военачалник Емил Тонев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР