Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев ще инспектира днес

...
Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев ще инспектира днес
Коментари Харесай

Демерджиев ще инспектира ГКПП – Капитан Андреево

Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев ще инспектира през днешния ден работата на Граничен контролно-пропусквателен пункт – Капитан Андреево. Той ще бъде съпроводен от заместник-министъра на земеделието доцент Крум Неделков.

Преди дни БАБХ пое всички действия по фитосанитарния надзор на пункта, измествайки изцяло опериращата там частна компания. Агенцията взе и дейностите по разтоварване и товарене на ТИР-овете, подлежащи на проби, като разшири активността си.

В събота, шефът на БАБХ Христо Даскалов заяви пред БНР, че със съдействието на жандармерията Агенцията по сигурност на храните е съумяла да си върне контрола на граничния пункт. На границата от турска страна към момента чакат към 400 камиона, натоварени с храни, само че се чака в идващото денонощие те да бъдат обработени. Жандармерията пази чиновниците на Агенцията по храните на " Капитан Андреево ", с цел да могат те да правят контролната си активност.

Също в събота хакерска офанзива срина уеб страницата на Агенцията по храните, както и осведомителната система, с която се разпознават животните у нас. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР