Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев разкри от парламентарната

...
Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев разкри от парламентарната
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Има 50% дублирани регистрациина украински бежанци в хотелите

Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев разкри от парламентарната естрада, че инспекция на Министерство на вътрешните работи е открила редица дублирани регистрации на украински бежанци в хотелите.

" Установих, че има пропуски по практикуване на надзор. Така има несъответствия - 50% дублирани регистрации в хотелите. Понякога са в хотели на един и същи притежател. В хотели, които имат цялостен потенциал, да има настанени по веднъж и половина повече. Има настанени деца, които не са се родили все още. Има настанени и такива, които през " Гранична полиция " не са в България. При първата инспекция установихме 3 000 души по-малко от 12 000, които трябваше да се намират там ", уточни Демерджиев, представен от Българска национална телевизия.

Ангел Георгиев - " Възраждане ": " Над 740 милиона лв. са откраднати. Правителството на Кирил Петков е надделяло по корупция предходните държавни управления. "

Драгомир Петров - Има Такъв Народ: " Има ли съображение да се търси лична отговорност на Калина Константинова? "

Калина Константинова - ПП-ДБ: " Името ми се пробва да бъде обвързано с недоказани закононарушения. Дори да има закононарушения, няма общо с мен. Това е координирана офанзива, аз управлявах щаба. Практическото случване с хотелите се е ръководело от Министерството на туризма. Винаги е имало инспекция за дублажи. Затова имаше закъснение на заплащане. Не мога да си показва по какъв начин неродено дете е било записано. Няма такова нещо като 740 милиона - какви са тези клевети? "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР