Служебният министър на туризма Стела Балтова заяви по време на

...
Служебният министър на туризма Стела Балтова заяви по време на
Коментари Харесай

Балтова: И в София ще има карантинни хотели

Служебният министър на туризма Стела Балтова съобщи по време на чуване в Народно събрание, че първите резултати за обновяване на жизнеспособността на бранша са налице. Тя изнесе данни, че повече от от началото на летния сезон досега.

Министърът осведоми депутати за подхванатите от ведомството ограничения в поддръжка на бизнеса, чиято работа е затруднена поради пандемията.
 Софийските хотели - осми по качество в света Софийските хотели - осми по качество в света
Българската столица София зае осмо място в ранглиста на градовете с най-хубави хотели в света. Това оповестява The Daily Mail. Два милиона...

Сред ограниченията за поддръжка на бранша министърът посочи ориентираните към позиционирането и запазването на България като " зелена зона " допустимо най-дълго. " Ако през днешния ден отворите картата на Re-open EU, България още веднъж е " зелена зона ", съобщи Балтова.

Тя подсети, че дружно със здравното ведомство е създаден здравен протокол за използване на противоепидемични ограничения при осъществяване на туристическа активност през летния сезон. Създаден е и бюлетин с обновена информация. Със здравното министерство е квалифициран и стикер за туристически обекти " 100% имунизирани ", а първият към този момент е подложен в хотел к.к. " Албена ".

В мандата на служебния кабинет са избрани и първите карантинни хотели в к.к " Албена " и в Несебър, уточни министърът. В момента сме в развой на договаряне на такива места, в това число и в София, поради прогнозите за развиването на епидемиологичната конюнктура, добави Балтова.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР