Служебният министър на околната среда и водите Росица Карамфилова уволни

...
Служебният министър на околната среда и водите Росица Карамфилова уволни
Коментари Харесай

Уволниха директорa на Национален парк „Рила“ Владимир Милушев

Служебният министър на околната среда и водите Росица Карамфилова уволни Владимир Милушев от поста шеф на Национален парк " Рила ". Новината бе обявена от самия Милушев във Фейсбук.

" За мен беше чест и отговорност да съм отпред на дирекция " Национален парк Рила ". Чест, тъй като планината значи доста за мен и знам какъв брой доста тя значи и какъв брой дава на още толкоз доста хора. Беше, тъй като от през днешния ден към този момент не съм шеф. Така реши служебният министър на околната среда и водите. След тези 7 месеца, в които бях отпред на администрацията на най-големия народен парк в България, желая да благодаря на всички, с които дружно работихме за положителното Рила и хората, свързани с планината. Благодаря, както на сътрудниците в дирекцията на Парка, по този начин и на всички хора отвън Дирекцията, които подкрепяха нашата работа! Без всички вас нямаше да успеем да свършим толкоз потребни неща ", показва той.



Със същата заповед е освободен и шефът на парк " Пирин " Валери Мечев. Милушев и Мечев бяха назначени за шефове на двата парка при започване на март от постоянния кабинет " Петков ". 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР