Служебният кабинет ще обсъжда предоставянето на дерогации, свързани с действия

...
Служебният кабинет ще обсъжда предоставянето на дерогации, свързани с действия
Коментари Харесай

Правителството ще обсъжда мерки за понижаване на цените на горивата

Служебният кабинет ще разисква даването на дерогации , свързани с дейности на Русия в Украйна, както и възможни ограничения , които да бъдат подхванати за понижаването на цените на горивата за жителите и икономическите оператори в страната. Това планува част от дневния ред на днешното постоянно държавно съвещание, оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

Правителството ще разисква още предложение за промени в Закона за Министерство на вътрешните работи, в Правилника за устройството и активността на Министерство на вътрешните работи , както и промени в Закона за културното завещание. 

Дневният ред на съвещанието планува също кабинетът да дефинира ръководещия орган на Стратегическия проект за развиването на земеделието и селските региони на България за интервала 2023 – 2027 г. 

Очаква се държавното управление да реши дали да даде безплатно парцел обществена държавна благосъстоятелност на Национална компания „ Железопътна инфраструктура “, за рехабилитация на жп сектора Оризово – Михайлово. Началото на съвещанието е от 10:00 ч.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР