Служебният кабинет прави максималното да оползотвори всички възможности пред него,

...
Служебният кабинет прави максималното да оползотвори всички възможности пред него,
Коментари Харесай

Президентът: Политиката на служебния кабинет за оползотворяване на всички възможности пред България трябва да се следва от всички правителства

Служебният кабинет прави оптималното да оползотвори всички благоприятни условия пред него, тъй че да работи добре в името на България.

Политиката като изкуство да се оползотворяват благоприятни условия, би трябвало да се следва от всички останали държавни управления. Това съобщи президентът в отговор на журналистически въпрос, обвързван с опциите за последователност при идващ постоянен кабинет.

На въпрос за избора му да връчи третия мандат на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ президентът акцентира, че е търсил партията, която има максимален късмет да сформира държавно управление. По думите му групировката е съхранила разговора, не е побързала да слага червени линии и в доста случаи е посочила, че е подготвена на компромис и решения, които да са общи за огромна част от партиите в Народното събрание.  Румен Радев уточни и че в решението си не се е управлявал от разкритията на прокуратурата за „ Нексо “. „ Но в действителност този проблем има капацитета да повлияе върху едно бъдещо държавно управление с мандат на „ Демократична България “, акцентира още президентът.

В отговор на въпрос за опциите за предоговаряне на Плана за възобновяване и резистентност президентът Радев акцентира, че процесът ще бъде извънредно комплициран и служебното държавно управление би трябвало деликатно да обмисли по какъв метод и с какви причини ще подходи към него, тъй че да реализира триумф.

Държавният глава взе участие в кръгла маса на тематика „ Българската енергетика – Стратегия ‪2023-2053 “, проведена от Министерството на енергетиката.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР