Служебният кабинет на президента не се справя. Той допуска все

...
Служебният кабинет на президента не се справя. Той допуска все
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Служебният кабинет не се справя

„ Служебният кабинет на президента не се оправя. Той позволява от ден на ден недостатъци. България има потребност от постоянно държавно управление “, съобщи депутатът от Демократична България Мартин Димитров.

Личността на Николай Денков заслужава почитание, уточни той. В момента се синхронизират политики, от Демократична България ще слагат на масата на диалозите техните цели, сподели Димитров. Важно е да е ясно кой какво поддържа и кой какво не поддържа, сподели депутатът.

Връщането на хартиената бюлетина е голяма политическа неточност и ще има своята цена, бе безапелационен той.

Когато се дефинират общи цели те зависят от мандатоносителя, съобщи той. По мотив кабинет на втория мандат той сподели, че до в този момент не е имало диалози за личен състав. Когато приключат диалозите за политиките и цели – тогава ще бъде разискван и състава на кабинета, сподели той в предаването „ Офанзива “ по Нова Нюз.

Различията с Българска социалистическа партия са съществени, сподели Димитров и дпоълни, че от Демократична България няма да правят отстъпка от целите, които са заложили, измежду които е позицията за Украйна.

От Демократична България са безапелационни, че няма да правят отстъпка от правосъдната промяна, тъй като това е значимо за бъдещето на България и за приемането в Шенген, сподели той.

По мотив обществените политики Димитров сподели, че е значимо да се реализира таргетирано подкрепяне и че не може да се прави обществена политика за милиони хора, и да се разпиляват пари. По негови думи тази политика би трябвало да е тясно ориентирана към най-бедните. „ Този десен метод е доста по-адекватен “, уточни той.

„ Не би трябвало да има спекулации, няма да се стигне за затваряне на предприятия и компании в България “, сподели той във връзка изказванието, че „ Лукойл “ може да затвори.

„ Продължава износът за Украйна, рестриктивните мерки важат единствено за съветския нефт. Ако компанията работи с неруски нефт няма ограничавания “, съобщи Димитров.

Димитров сподели, че казусът в кабинета „ Габровски “ е бил, че не са били поети безапелационни задължения за основните промени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР