Слуховете за смъртта на ъндрърграунд героя Ангел Личканов - Личкана

...
Слуховете за смъртта на ъндрърграунд героя Ангел Личканов - Личкана
Коментари Харесай

Инфаркт покосил Личкана в килията

Слуховете за гибелта на ъндрърграунд героя Ангел Личканов - Личкана не са пресилени. Днес стана ясно, че той е умрял ненадейно в следствения арест. До преди час обаче  както юристът му Стоян Донков, по този начин и близки на Личканов бяха безапелационни, че Личкана е жив. Новината за кончината му обаче е истина, откри повторна инспекция на TrafficNews.
Прочетете още
В петък арестантът е получил микроинфаркт и е бил откаран в болница. След като лекарите са нормализирали положението му, то е върнат в ареста. Днес сутринта още веднъж не се е почувствал добре и чиновниците в ареста са повикали кола за спешна помощ. Бил е откаран за обзор в УМБАЛ " Свети Георги ", а по-късно е върнат назад. Следобяд, към 14 часа, той умрял, до момента в който решавал кръстословица. Той е бил самичък в килията. 

Как се е развила обстановката след това тъне в тайнственост, защото както околните на Личканов, по този начин и юристът бяха уверени, че новината за неговата гибел е подправена и я опровергаха пред няколко медии. Около 18 часа обаче Донков е бил извикан в следствения арест. Според очевидци, сега пред вратите на ареста се събират негови другари, както и фамилията му, които упорстват за отговори и упрекват управлението на ареста за гибелта на арестанта. 

Преди две седмици Окръжен  съд – Пловдив удостовери мярката му за неотклонение и той остана за непрекъснато в ареста. 

Той беше притеглен като обвинен за осъществяването на три закононарушения. На 22 юни при зародила обстановка на пътя и прекъсване на червен сигнал на светофара Личкана слязъл от автомобила си и нападнал жена, ръководеща друга кола. Три дни по-късно той незаконно повреди рейс и наби 54-годишния му водач.

 През годините Личканов влизаше в престъпните летописи, като измежду обвиненията  против него бяха свързани с трафик на опиати, набези и произшествия

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР