Слуховете за пускането на смартфона Xiaomi Mi 9 получиха първото

...
Слуховете за пускането на смартфона Xiaomi Mi 9 получиха първото
Коментари Харесай

Xiaomi Mi9: дата на анонса и спецификациите на флагманския смартфон

Слуховете за стартирането на смарт телефона Xiaomi Mi 9 получиха първото си удостоверение — в китайската обществена мрежа Weibo бе оповестен тийзър на неанонсирано устройство. Източникът освен удостовери една от главните функционалности на бъдещия флагман, само че и разкри ориентировъчната дата на анонса на подготвяния за стартиране уред.
Изображението не разкрива дизайна на устройството, само че ясно демонстрира подекранния читател на пръстови отпечатъци. Предполага се, че става въпрос за датчик с по-голяма дейна повърхност, обявен по-рано. Китайският източник цитира и спецификациите на смарт телефона, съвпадащи с предходните осведомителни течове.



Според наличната информация, Xiaomi Mi9 ще получи 6,4-инчов AMOLED-дисплей с Full HD+ резолюция, съответствие на страните 19:9 и разрез под селфи-камерата. Апаратът ще бъде оборудван с 8-ядрения процесор Snapdragon 855 с LTE-модем X24 от Qualcomm, 6 GB оперативна памет и вградена 128 GB памет. Капацитетът на батерията с поддръжка на бързо зареждане Quick Charge 4.0 с мощ 32 W ще доближи 3500 mah.



Задната камера на устройството ще се състои от три датчика: главен 48 Mp (Sony IMX586), спомагателен 12 Mp и ToF-модул. Резолюцията на селфи-камерата със датчик Sony IMX 576 ще доближи 24 мегапиксела. Xiaomi Mi9 ще работи под ръководството на Android OS 9.0 Pie с фирмената графична обвивка MIUI 10. Размерите на устройството са 155x75x7,6 mm.

Точната дата на анонса не се загатва от източника, само че в случай че се съди по тийзъра, то смарт телефона ще бъде показан през февруари 2019-та. Очакваната цена на апарата — към $450.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР