Слуховете за популярните личности започват да обикалят много преди появата

...
Слуховете за популярните личности започват да обикалят много преди появата
Коментари Харесай

Нелепи конспиративни истории за звездите, на които хората вярват и до днес

Слуховете за известните персони стартират да обикалят доста преди появяването на интернет, само че откакто той поражда някои от най-нелепите изказвания за международните стават толкоз съвременни, че хората в действителност в един миг стартират да имат вяра в тях.

Разберете едни от най-странните легенди, които върлуват в интернет пространството:

Певицата Аврил Лавин е сменена

Този мит се ражда през 2015 година, когато бразилска уеб страница отдадена на поп пънк певицата, твърди, че Лавин е умряла през 2003 година и е сменена от госпожица на име Мелиса Вандела.

За да удостовери тази догадка, създателят разказва в детайли елементи от лицето на певицата и промени във външния й тип. Всички тези причини в следствие са необятно опровергани, само че легендата за измамницата, която е заела мястото на Аврил, продължава да съществува.

Виж още:

Стиви Уондър не е кьорав

Някои считат, че именитият артист се преструва, че е кьорав, тъй като посещава баскетболни мачове, купува си тв приемници и един път даже се пробва да хване падащ микрофон. Единственото нещо, което поддръжниците на тази доктрина на конспирацията не се пробват да обяснят е, за какво Стиви Уондър ще се прави на кьорав в продължение на 67 години.

Виж още:

Бионсе в никакъв случай не е била бременна

Този слух стартира да се популяризира след гостуването на певицата в австралийско телевизионно шоу по времето на първата ѝ бременност.

Бионсе бе обвинена, че когато сяда на стола, при навеждането коремчето ѝ застава за секунди в особена позиция, което накара доста хора да считат, че певицата носи неестествен стомах, който може да се свие по този метод.

Виж още:

Тази заблуда дава мотив на феновете на клюките да провокират странната доктрина, че певицата симулира бременността си заради " репродуктивни проблеми ". Към днешна дата Бионсе е майка на Блу Айви Картър и близнаците Руми Картър и Сър Картър.

Майкъл Джексън е към момента жив

Феновете на Майкъл Джексън отхвърлят да повярват, че е той е умрял през 2009 година, предпочитайки да мислят, че той към момента е жив.

Феновете непрекъснато събират доказателства за това и основават комплицирани теории на конспирацията. Не стопират да споделят фотоси в мрежата с мистериозни хора облечени необичайно, скриващи лицето си като по този метод търсят прилики с артиста и настояват, че това е Майкъл Джексън. Дали да вярвате на тези теории или не зависи напълно от вас.

Принц Чарлз в действителност не е бащата на принц Хари

Принцеса Даяна и фамилията й са във фокуса на доста нелепи тайни теории от години. Върлува слух, че същинският татко на принц Хари е Джеймс Хюит, а не принц Чарлз.

Има доказателства обаче, че по времето, когато Хюит се среща с принцесата на Уелс, принц Хари към този момент е бил роден.

Виж още: Култовите артисти от сериали, които към този момент не са измежду нас, само че ние към момента обожаваме

Изображение: https://www.instagram.com/avrillavigne/ 

https://www.instagram.com/michaeljackson/ 

https://www.instagram.com/beyonce/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР