Слух за годеж на Григор Димитров с любимата му жена

...
Слух за годеж на Григор Димитров с любимата му жена
Коментари Харесай

Лолита се хвали с пръстен, Гришо май е решил да се бракува СНИМКИ

Слух за годеж на Григор Димитров с обичаната му жена Лолита плъзна след края на присъединяване на тенисиста на Australian Open. Нашият отпадна във втория кръг след загуба от Беноа Пер, а точно рускинята беше тази, която приковаваше погледите на трибуните в Мелбърн.

Заложила на нехаен жанр, слънчеви очила и козирка, тя седна в ложата на Гришо, а английският " Дейли мейл " се огледа в нейна фотография. " На ръката си има пръстен, който наподобява на годеж ен ", написа изданието за изящното украшение със драгоценен камък.

" Гейм, сет, мачът на живота ", е озаглавена публикацията за Григор и Лолита по сходство на известното тенис предаване с водещ Матс Виландер - " Гейм, сет, Матс " - вижте фотосите на Лолита с пръстена.

Мълвата за годеж не е нова. Пръстенът е същият, който красеше ръката на милиардерската дъщеря и през май 2021 година, когато тя придружи Димитров при визитата му в Хасково за 30-ия му рожден ден. Тогава Лолита седна да си бъбри с майката на тенисиста на кортовете в родния град на обичания, а камерите я уловиха да демонстрира бижуто.

Иначе Лолита за повторно поддържа Гришо на Australian Open. Беше до него предходната година, както и тази. Зарече се отново да пристигна следващата година с пост в Инстаграм, с който даде да се разбере, че тя и Димитров напущат Австралия.

Преди да отлети пък, българинът даде прогноза за видеоканала на АТР - Tennis TV. Запитан кой тенисист ще сервира най-голямата сензация през годината, нашият отговори след къс размисъл: " Не знам. Рубльов ще завоюва купа от Големия шлем ". Няма обаче да е в мелбърн тази година, тъй като руснакът безславно отпадна от Марин Чилич, тъй че в прогнозите хасковлията ен го бива, само че пък му върви в любовта.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР