Случващото се е кавър версия на протестите от 2013-а, доколкото

...
Случващото се е кавър версия на протестите от 2013-а, доколкото
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: Гешев и Борисов са „антропологически близнаци“


" Случващото се е кавър версия на митингите от 2013-а, доколкото е гърмеж на опит да се конфигурира на основна позиция чудовищна фигура. Сега станахме очевидци на една рейдърска акция на прокуратурата в президентството ". Това сподели пред БНР доктор Николай Михайлов - психиатър и богослов. Той дефинира като невиждан акт на посягане против този, който въплъщава нацията, " нахлуването на въоръжени да зъби " представители на прокуратурата, с цел да обикалят към президента, търсейки негови подчинени за документални закононарушения.

" Това е нещо юридически и политически невменяемо. И тъй като има една поредност от невменяеми актове, дружно с компромати, които нахлуха през облиците от телевизионните вести, свързани с премиера - чекмеджето му и неговият револвер - сатна ясно, че този политически облик, който наследихме вследствие на 30 години преход, става пределно непоносим и изцяло непоносим. Това роди този гърмеж на осъзнаване, че по този начин повече не може ", счита доктор Михайлов

По думите на психиатъра българите имат доста остра вътрешен глас за " безсрамие на облиците " - по този начин е било с Делян Пеевски през 2013-а година, по този начин е и в този момент с тези " антропологически близнаци " Бойко Борисов и Иван Гешев: " Те са свързани освен по логиката на тяхната взаимозависимост и по логиката, че си разпределят услуги, а и по контур - по характерностите на човешкия вид. Това доста усили резултата и създаде това взривно неодобрение на хората, които макар епидемията се явиха на улицата, с цел да изразят това ".

Според доктор Михайлов по-нетърпимият феномен е този на основния прокурор, тъй като той се е утвърдил като " поръчител за невъзможното право в България ".

По думите му " безобразието на ситуацията в България " е, че Васил Божков е праведник, който нападна грешника Гешев. Това взривява съзнанието и способства за нетърпимостта на обстановката. Нямам подозрение, че Божков се занимава в този момент с увеличаване на митинга. Че тези хора, които вършат опит за атакуване на полицията и за запалване на факли - евентуално са платени от него, нямам визия технологията каква е. Проблемът на ръководителите на митинга и на протестиращите, че те са в развой на компрометиране от вътрешната страна. Това, което прави Божков, е добре пристигнало за господин Гешев. Това прави цялата картина неуместна, обобощи Николай Михайлов.

Психиатърът съобщи, че Борисов в този момент е заплашен политически поради това, което " създаде " основният прокурор.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР