Случва се онова, което предричах – Радев се дистанцира и

...
Случва се онова, което предричах – Радев се дистанцира и
Коментари Харесай

Ако Киро затъне в киреча, завлича и бащицата Радев

Случва се това, което предричах – Радев се дистанцира и разкритикува обществено киретата за Македония и „ Булгаргаз “.

Не бива да разрешаваме на гущера да си къса опашката.

Киретата са тъждествени с Радев, те са негово създание, лабораторен опит. Именно той ни ги насади на власт посредством манипулирания машинен избор. Вижда обаче, че цялостен народ ги псува поради цените и измяната в Скопие и бърза да се преустрои съгласно конюнктурата.

Няма да стане. Ако Киро затъне в киреча, завлича и бащицата си.

Ясно, че президентът е гневен и поради саморазправата с неговите хора в „ Булгаргаз “. Едното хасковско лоби – Кокорчовото, мачка другото хасковско лоби – на Радев. И в този момент диктаторът пробва да се направи на кардинален – щял да отстоява ползите на българите в Македония, милеел за народа, който мизерствал, нямало да разреши нови медиатори за газа…
свързани новини97261преди 7 часа
Корабче плува ли? Всичко при този вид е пунта мара. Както тази заран, когато внезапно цъфна с букет – за първи път от шест години!, пред мемориала на жертвите от комунизма.

Да не му имаме вяра, до момента в който не уволни Бойко Рашков, реинкарнацията на комунизма в марионетното си държавно управление! Няма по какъв начин хем да рониш крокодилски сълзи за избитите от „ Народния “ съд, хем да ползваш за маша против политическите си съперници следователя на Тодор Живков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР