Случва се нещо безпрецедентно. Прокуратура взе в свои ръце вътрешнопартийния

...
Случва се нещо безпрецедентно. Прокуратура взе в свои ръце вътрешнопартийния
Коментари Харесай

Нинова: Прокуратурата подкрепя преврата в БСП

" Случва се нещо невиждано. Прокуратура взе в свои ръце вътрешнопартийния прелом в Българска социалистическа партия. Тя не е инструмент за правораздаване и правдивост, а е бухалка за неуместните. Тя е частна прокуратура на задкулисието ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг в централата на партията на ул. " Позитано " 20.

Свършиха ли дрогираните водачи и нарушителите, които изнасилват възрастни дами по селата, наркотрафикантите и нагласените публични поръчки, та се заехте с вътрешнопартийните въпроси в Българска социалистическа партия, попита риторично тя.

Вчера тя е получила призовка да се яви незабавно на разпит. Нинова би трябвало да даде на прокуратурата запис и заверени копия на стенограма и протокол от извършено съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия на 28 август. Лидерът на Българска социалистическа партия също по този начин би трябвало да връчи призовки на други членове на Националния съвет да се явят на разпит, с цел да обяснят какво са говорили по време на пленума. Жалбата идва от страна на изключения от партията Кирил Добрев.

" Кирил Добрев участва на съвещания на Националния съвет, изрича се два пъти и в този момент жали, че не е позволен до Националния съвет. Да приказваш на партийно заседание се оказа закононарушение. Преписки за нарушители стоят с години на прокурорските бюра, а това нещо е задвижено в границите на месец. Цялата машина е включена против Българска социалистическа партия. Пет години Борисов си отглеждаше вътрешна съпротива и я хранеше. След това служебният кабинет уволни всички хора на Българска социалистическа партия ", изясни водачът на Българска социалистическа партия.

" Няма да дава на прокуратура и един лист от партийни събрания. Да се снабдят със правосъдна заповед за претършуване и изземване. Чакам ги на " Позитано ". Няма да се явим на разпити тримата. Да дойдат и да ни отведат наложително на разпит, чакаме ги, не се укриваме. Ще сигнализираме всички вероятни български и европейски институции. Партията няма да влезе в задкулисието, каквото и да вършат и какъвто напън да ни оказват ", настоя Нинова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР