Случаят се преекспонира, а съпругата на държавния глава Десислава Радева

...
Случаят се преекспонира, а съпругата на държавния глава Десислава Радева
Коментари Харесай

Румен Миланов: Радева не е била в колата на НСО, случаят се преекспонира

Случаят се преекспонира, а брачната половинка на президента Десислава Радева въобще не е била в колата на НСО.
Това разгласи пред Нова ген. Румен Миланов - някогашен шеф на " Пътна полиция ", Националната работа " Жандармерия ", НСБОП, Национална работа за защита (НСО) и на БОРКОР.
" Няма противоречиви моменти, че автомобилът на НСО е спрял в последна лява лента по посока на придвижването на столичния бул. " Фритьоф Нансен ", който е с еднопосочно придвижване ", уточни той.
За случая беше обявено в обществената мрежа Фейсбук. Гражданин е снимал клип, на който се вижда по какъв начин чиновник на пътна полиция е спрял кола на НСО, която се движила в насрещното платно на придвижване.
На записа се виждат водач и жена, което даде мотив за догатки, че става въпрос за колата на брачната половинка на президента Десислава Радева.
" Ако след 2-3 часа отидем на същия бул., ще забележим два-три автомобила, които са спрели по същия метод ", установи Миланов и добави, че булевардът е част от държавното трасе.
От цялата обстановка се вкарват политически съставни елементи, които някогашният шеф на " Пътна полиция " и НСО не приема.
" Когато се избиват огромните мафиотски семейства, в никакъв случай не протягат ръка на дамата и децата, това го вършат единствено кокошкарите ", отсече Миланов.
Когато автомобилът на НСО е със светлинен и звуков сигнал, може да нарушава разпоредбите за придвижване, като не заплашва сигурността на придвижването и живота на хората. Трябва обаче да се знае с каква цел се прави това, уточни още Миланов.
Той прикани да се вземат ограничения по отношение на неправилното потребление на режима за особено придвижване от чиновници на НСО.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР