Случаят изглежда изключително сериозен. Не мога да направя конкретен коментар

...
Случаят изглежда изключително сериозен. Не мога да направя конкретен коментар
Коментари Харесай

От СОС: Имахме сигнали за нарушения на Иванчева, съратниците й са в паника

Случаят наподобява извънредно сериозен. Не мога да направя съответен коментар преди да се произнесе Специализираната прокуратура по въпроса. Това разяснява Елен Герджиков – ръководител на Столичния общински съвет, разяснявайки профилирана полицейска интервенция, при която беше арестуван кметът на столичния регион „ Младост “ Десислава Иванчева.
„ Това, което мога да кажа, че ние в общинския съвет, през последните месеци сме получава много сигнали за забавени преписки в региона. Няколко пъти сме канили госпожа Иванчева да даде пояснение в Комисията по градоустройство, само че множеството пъти тя отхвърляше да участва на тези комисии. Когато идваше, отхвърляше да даде пояснение. Така или другояче тези преписки не бяха процедирани, което е престъпление. Когато не се съблюдава законът, това основава предпоставки за произвол “, разяснява Елен Герджиков.
„ Какво съответно е било свършено и дали тя е направила някакво закононарушение, за това ще се произнесат профилираните органи “, добави той.
Той обърна внимание и на политическите реакция за случилото се, съобщи Фокус.
„ Най-силно усещане ми прави паническата реакция на някои политически сили и сътрудници общински съветници , които до през днешния ден интензивно подкрепяха госпожа Иванчева. Имам поради съветниците от социалистическата партия, съветниците от ДСБ и съветниците не Георги Кадиев. Всички те освен я подкрепяха, само че я оповестиха и за герой против корупцията и се снимаха по акцията с нея. Днес под паника бягат и бързат да се разграничат от нея . Просто се надпреварват. Не мисля, че това е правилна позиция. По-скоро чакам някакво рационално пояснение, в сравнение с тази демонстрация на политическо самооцеляване – да се разграничат оптимално бързо от човек, който им носи политически негативи, макар че една-две години интензивно са работили с него “, разяснява още Елен Герджиков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР