На закрито заседание на външната комисия да бъде изслушан външният

...
На закрито заседание на външната комисия да бъде изслушан външният
Коментари Харесай

Йотова предлага закрита комисия за изслушване на Главчев за Сребреница

На закрито съвещание на външната комисия да бъде изслушан външният министър и министър председател Димитър Главчев . Това предложи вицепрезидентът Илияна Йотова за абсурда с резолюцията на Организация на обединените нации за клането в Сребреница.

Това е и най-чистият вид, по мнението й, защото щяла да се види и цялата преписка с представителя ни в Организация на обединените нации . Така, съгласно нея, щели да се изчистят и всевъзможни подозрения, че в България има двойни стандарти.

Има неща, които би трябвало да се прегледат на едно закрито съвещание. Вярваме на документи, по тази причина желаеме да забележим цялата документи, която е изпратена във Вашингтон, какви са били съображенията и какво е било в последна сметка последното решение, което е пристигнало от България, настоя Йотова.

Йотова уточни, че точно и това е бил смисълът на конституционните промени Народното събрание да работи по време на акцията.

Тук става въпрос за интернационалния престиж на страната ни , безапелационна е вицепрезидентът.

Тя получи отличие от БЧК - орден за човещина. Отдавна поддържам всичките им начинания, посочи вицепрезидентът. По думите й БЧК от дълго време чака законът за доброволчеството и пожела на червенокръстци да го дочакат, тъй като са там, където хората имат потребност от тях.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР