Случай на заснето с телефон убийство на малки кученца във

...
Случай на заснето с телефон убийство на малки кученца във
Коментари Харесай

Виктор Николаев и Мира Иванова покъртени от убийство на кученца: Отглеждаме убийци!

Случай на снимано с телефон ликвидиране на дребни кученца във врачанското село Попица покърти водещите на утринния блок на Нова телевизия Виктор Николаев и Мира Иванова. Те обърнаха изключително внимание на случая, в който животните за погубени от 14-15 годишни възпитаници. Кадри от видеото със садистичното ликвидиране обаче не бяха излъчени по Нова. От една страна това е поради жестокостта на действието, от друга - причинителите са малолетни.

Има взаимовръзка сред убийствата на кучета, на деца и на възрастни хора, тя е в беззащитността на жертвите, това изясни Пламенка Калинкина, която е дала публичност на случая.



Природозащитничката сподели, че децата са намерили дребните кученца, напълно умишлено за ги занесли отвън обитаемото място и са ги умъртвили, до момента в който техни съучастници са снимали всичко това. В света такива деца се наблюдават, с цел да не посегнат и на хора, изясни тя.



Прокурор от прокуратурата във Враца заяви в ефир, че по случая е формирано досъдебно произвеждане през вчерашния ден. Издирват се труповете на убитите кученца, които са повече от едно, удостовери той. Дори и да не се намерят, децата ще бъдат привлечени като виновни за случая.

В отговор на това, Калинкина изиска да бъдат санкционирани родителите на децата.

По тематиката за санкцията, Виктор Николаев описа с случай в Гърция, при който за блъсната от кола на улицата куче, което в последна сметка е оживяло, е наложена доста тежка санкция. Тя е 40 000 евро, добави водещият. “Отглеждаме убийци! ”, разяснява Николаев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР