Словесната война между Жозе Моуриньо и Антонио Конте придоби нови

...
Словесната война между Жозе Моуриньо и Антонио Конте придоби нови
Коментари Харесай

Моуриньо нападна Конте и за уговорените мачове

Словесната война сред Жозе Моуриньо и Антонио Конте закупи нови измерения. След като през вчерашния ден италианецът разгласи Специалния за болен от дименция, Моуриньо му го върна, като напомни наказването му за черно тото от преди няколко години.

След успеха на " Юнайтед " над " Дарби Каунти " с 2:0 за ФА Къп, Моуриньо упрекна медиите за създалото се напрежение сред него и Конте. Според мениджъра на " алените дяволи " неточно заложени въпроси от страна на публицистите са станали мотив за острата реакция на наставника на " Челси ".

" Аз не упреквам Антонио Конте за думите, които сподели по мой адрес. Наистина не го осъждам. Мисля, че пресата би трябвало да се извини на двама ни, тъй като въпросът, който беше заложен към него, бе безусловно неверен и това стана причина за реакцията му. Аз говорех за своята страст и по тази причина, че се пробвам да управлявам изразяването си, с цел да не наподобявам на смешник по време на мач и вие знаете това, тъй като присъствахте на моята конференция. "

" А въпросът към мениджъра на " Челси " беше заложен като че ли съм споделил, че той наподобява на смешник, изразявайки страстите си на терена. Разбирам неговата гневна реакция и думите му по мой адрес, че съм правил доста неточности в предишното и ще не преставам да ги върша и в бъдеще. Така е, правил съм доста неточности, само че в никакъв случай не съм бил наказван за споразумяване на мачове. Това не се е случвало и няма да се случи в бъдеще ", добави Специалния, пробвайки се да постави завършек на спекулациите. По всичко наподобява обаче, че войната едвам в този момент стартира.

Моуриньо означи, че помни добре моментите, в които е правил прави по 50 м или е падал на колене, празнувайки отбелязването на значим гол. Той обаче добави, че към този момент управлява изразяването на страстите си по-успешно от преди, въпреки те да са даже по-силни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР