Сливенското село Тополчане ликува след победата на Божидар Андреев. Eвропейският

...
Сливенското село Тополчане ликува след победата на Божидар Андреев. Eвропейският
Коментари Харесай

Божидар Андреев: Мама е единствената жена, която обичам най-много

Сливенското село Тополчане ликува след успеха на Божидар Андреев. Eвропейският първенец по повдигане на тежести беше посрещнат през днешния ден със сълзи на наслада от майка си, от близки и другари.

Първата прегръдка, несъмнено, е за майката, отгледала европейски първенец. Двукратният отличник на Стария континент постави на гърдите ѝ тежкия орден, извоюван часове по-рано в зала " Арена София ".

" Защото мама е единствената жена, която обичам най-вече ", не крие шампионските си сълзи Андреев пред бТВ.

Израснал в махалата на сливенското село Тополчане, Божидар остава обвързван със фамилията си. Печели европейската купа на рождения ден на умрелия си брат.

" Вярвах, че ще победя, тъй като дадох това заричане на хора, които не са измежду нас и го направих поради тях. Хората не знаят, че би трябвало да се лишиш от доста неща, с цел да постигнеш това, което би трябвало. Тренирам всеки божи ден и вардя килограми ", сподели още пред камерата на bTV исполинът от Тополчане.

Семейството му живее в ограничения. Нямат ток, само че през вчерашния ден го заплащат с последните си пари, с цел да гледат европейското състезание.

" Успяхме, платихме тока, видяхме го по какъв начин подвига и се гордеем доста с него ", благополучен е братът Илия Андреев.
 Божидар Андреев сложи връх и завоюва поредна купа за България от Европейското в София
Божидар Андреев сложи връх и завоюва поредна купа за България от Европейското в София

Още една победа на роден щангист
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР