Сливен. Веселина Казакова е предложена временно да оглави новото предприятие

...
Сливен. Веселина Казакова е предложена временно да оглави новото предприятие
Коментари Харесай

Сливен: Веселина Казакова е предложена временно да оглави новото предприятие по озеленяване в общината

Сливен. Веселина Казакова е препоръчана краткотрайно да оглави новото дружество по озеленяване в Сливен, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Сливен. Досега Казакова ръководеше друго общинско сдружение – Обредния комплекс. Тя ще бъде краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на предприятието до провеждането на конкурс.
90 % от хората, които са заети в озеленяването на града, са подали заявки за работа в новото общинско дружество. Голяма част от тях са фрагменти на някогашните „ Комунални услуги “, които познават града и механизмите на работа, сподели пред публицисти Веселина Казакова. Тя уточни, че среща огромна поддръжка от общинското управление и ще се опита да в профил бързо към този момент зародили проблеми и да започва второ косене на тревните площи.
Общинското дружество по озеленяване ще предприеме обезопасяване на бул. „ Стефан Стамболов “ от високата растителност. След това ще се продължи поетапно по останалите съществени булеварди. Ще се почистят детски площадки и спортни уреди. „ Възнамеряваме да осигурим сигурността на децата, на хората в обитаемоте места, в кварталите на града. Ще се опитам да събера всичките вероятни хора, които имаме на територията на общината, включително от стратегии за краткотрайна претовареност и други Абсолютно всички хора, които могат да бъдат потребни в озеленяването смятам, че би трябвало да ги използваме, с цел да можем доста бързо да решим проблемите. С поливането ще имаме известни усложнения. Градът е в тежко положение, само че считам, че можем да овладеем обстановката “, сподели Веселина Казакова. Тя моли към жителите да не замърсяват и да пазят това, което се прави.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР