Сливен. Нека днес с дълбок поклон и признателност да покажем,

...
Сливен. Нека днес с дълбок поклон и признателност да покажем,
Коментари Харесай

Кметът на Сливен Стефан Радев: Нека днес с дълбок поклон и признателност да покажем, че саможертвата на хиляди знайни и незнайни воини си е струвала

Сливен. Нека през днешния ден с бездънен реверанс и благодарност да покажем, че саможертвата на хиляди знайни и незнайни воини си е коствала. Това се показва в приветствен адрес от кмета на Сливен Стефан Радев във връзка 3 март - Националния празник на България, оповестиха от Общината .

" Скъпи съграждани, през днешния ден се навършват 144 години от Освобождението на България от турско робство. На 3 март 1878 година българският народ тържествува, а по този начин жадуваната независимост към този момент не е единствено фантазия, а изпълнена със смисъл и наличие действителност. В годините след Освобождението българската държавност се възвръща в нелеки условия, постоянно е изправяна и пред редица провокации, само че страната ни съумява още веднъж да съобщи наличието си на картата на Европа ", се показва в приветствения адрес.

" Нека през днешния ден си спомним и с признателност почетем паметта на всички тези, които се посветиха и починаха в името на Свободата на Отечеството ни! С бездънен реверанс и благодарност да покажем, че саможертвата на хиляди знайни и незнайни воини си е коствала. Вярвам, че дружно можем да работим в името на националната идея, общото богатство и бъдещето на децата ни в една свободна европейска страна, за каквато жадуваха дедите ни. Да живее България! Честит празник ", съобщи кметът на Сливен Стефан Радев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР