Сливен. Градът на сините камъни ще бъде домакин на 49-то

...
Сливен. Градът на сините камъни ще бъде домакин на 49-то
Коментари Харесай

Град Сливен домакин на „MAX FIGHT 49”

Сливен. Градът на сините камъни ще бъде хазаин на 49-то издание от поредицата „ MAXFIGHT CHAMPIONSHIP “, което ще се организира на 1-ви април в спортна зала " Васил Левски ". Събитието още веднъж ще предложи на почитателите смесена файт карта с мачове във формат бокс, ММА, МАХ1 и К1.

На „ МАКСФАЙТ 49 “ ще се организира финалът от К1 шампионата, стартирал по време на 48-то издание от поредицата. Шампионът при 70-килограмовите ще стане явен след конфликта сред Александър Рибников и молдовецът Денис Тапу.

На „ МАКСФАЙТ 49 “ започва и шампионат по разпоредбите на К1 само че в категория до 77кг. Четирима състезатели да премерят сили, а спечелилите от двата мача ще играят край на юбилейното 50-то издание от шампионата. Участници са четирима опитни кикбоксьори. 27-годишният Христо Христов от Варна към този момент записа присъединяване в МАКСФАТ 48. Сребърният и бронзов медалист от международно и европейско състезание за дилетанти, както и нееднократен първенец във всички стилове на кикбокса ще се изправи против един от тримата бойци – международният вицешампион по муай тай Константин Михайлов, балканският вицешампион Михаил Велчовски или молдовецът Валентин Паскали, който има статистика от 32 мача, 24 победи, 7 от които с нокаут. Жребий ще дефинира двойките след седмица.

В различен мач пък носителят на шампионския пояс на МАКСФАЙТ в жанр К1 за категория до 67кг Драгомир Петров още веднъж ще се качи на кръга, този път в родния си град Сливен. Драго Петров излиза в мач за отбрана на златния колан, нападнат от опитния молдовец Генадий Гитлан.
27-годишният Драгомир Петров е притежател на поясите в няколко бойни организации, а преди този момент международен вицешампион по савате, бронзов медалист от Балканското състезание по кикбокс, четири пъти републикански първенец по муай тай и два път по кикбокс.

След съвсем три години неявяване от професионалния кръг, се завръща и един от най-хубавите български бойци Валентин Бенишев. В своята впечатляваща професионална ММА кариера досега той има записани 17 победи и нито едно позволено проваляне. В категория до 70 кг европейският първенец по бойно самбо ще се изправи против бразилеца Пауло Роберто. 30-годишният Пауло, чието цяло име е Пауло Роберто Дантас Симоес също няма позволена загуба на професионалния кръг в ММА.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР