Slipknot (Слипнот) е американска метъл група, популярна и харесвана по

...
Slipknot (Слипнот) е американска метъл група, популярна и харесвана по
Коментари Харесай

Дали това е най-тъжната песен на света

Slipknot (Слипнот) е американска метъл група, известна и харесвана по целия свят.

Освен със характерния си тон, бандата е известна и ексцентричната си визия, която включва маски, направени по поръчка, въодушевени от аспекти на персоналния темперамент на членовете на групата.

Също по този начин дълго време членовете на Slipknot са криели имената си, като се наименували с номера от 0 до 8.

Феновете на Slipknot биха изброили десетки обичани песни измежду големия репертоар на съществуващата от 1995 година група.

Днес обаче ще разкажем историята на една съответна ария, която вокалистът Кори Тейлър дефинира като "особено персонална ".

Дори бихме могли да кажем, че това е най-тъжната ария в света.

Става въпрос за песента "Snuff " от албума на групата от 2008 година "All Hope Is Gone ".



"Няма да посочвам имена, само че песента е за някой, който ми оказа помощ да мина през доста компликации. Мислих, че тя се усеща по същия метод, по който и аз, само че в действителност тя ме съобщи ", споделя в изявление преди години Кори Тейлър.

"Всъщност е добре, че го направи, тъй като това беше последният подтик, който ми оказа помощ да открия себе си. Текстът на песента е задоволително пояснителен самичък по себе си ", добавя още Тейлър.
 Кори Тейлър
Songfacts написа, че в "Snuff " се пее за душата на основния воин, която е прекомерно мрачна, с цел да се отвори за любовта, казвайки на другия да си отиде.

Целия текст на песента можете да видите



Английската дума "snuff " значи счукани тютюневи листа, предопределени за поемане през носа. Тази процедура е била известна през 17 век в Европа и Азия.

Предполагаме, че Кори Тейлър съзнателно е избрал тази дума, поради остарели проблеми с опиатите.

Ако за първи път чувате тази ария - прелестно слушане!

Ако имате ваше предложение за най-тъжната ария на света - апелирам, споделете я в мненията!

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Двама сътрудници си приказват: - Ужас! Шефът се заканва да редуцира половината хора в предприятието! - Е, ние с теб няма какво да се опасяваме.… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНово мощно земетресение с магнитуд 5,4 по Рихтер беше записано днесПредположенията са, че това е локален гражданин, който е в неопределеност от края на ноември 2019 г.Сърдечната му активност спряла на входа на болницатаПлатформата се причислява към най-големите обществени мрежи в светаЕкипи на полицията и пожарната изтеглят живущите в сградатаОфертите са надвишили оптималната цена, заложена в публичната поръчкаЦентърът работи от 8.00 ч. до 20.00 ч., всеки денАвтомобилът е изгорен напълноКакво би трябвало да знаем за политика, окрилил социалдемократитеВчера цената на тока у нас беше втората най-ниска в Европа след Полша, означи министърътСитуацията е извънредно напрегната, сподели полският вътрешен министър Мариуш КаминскиТемпературите ще се намаляват и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 17° и 22°Преходът към електрически автомобили няма да стане за една нощ, по тази причина обичайните мотори с вътрешно горене ще се актуализират, с цел да отговорят на стандарта Евро 7.Това се е случило по време на Международното кулинарно ревю в ЛионКомпанията ще влага и в " виновното " ѝ основаване Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР